Arşiv

Njord Otonom Gemi Yarışması (2021)

by Barış Darcan | Mar 19, 2021
Norwegian University of Science and Technology (NTNU) tarafından düzenlenen "Njord Autonomous Ship Challenge" öğrencileri, otonom gemiler ve dijital ikizlerini tasarlamaya davet ediyor. 2021 yılında internet üzerinden gerçekleştirilicek yarışma, dünyanın dört bir yanından başvuru yapan katılımcılar ile yarışma imkanı sunuyor.

Njord Otonom Gemi Yarışması ve başvuru hakkında detaylı bilgiye aşağıdaki PDF dosyası aracılığı ile ulaşabilirsiniz.

Njord Otonom Gemi Yarışması